Besøg fra UNIDO og Vietnam

af | maj 18, 2018

Den 8. maj 2018 modtog Dansk SymbioseCenter en delegation bestående af UNIDO (United Nations Industrial Development Organization) og vietnamesiske embedsmænd med Mr. Nguyen Van Trung, Viceminister for Planlægnings- og Investeringsministeriet (Ministry of Planning and Investment), i spidsen. Som en del af deres studietur i Europa, med det formål at lære mere om industrielle symbioser og eco-parks, kom de til Kalundborg for at høre om Kalundborg Symbiosen og dens historie med henblik på at hjælpe Vietnam med at udvikle en grønnere industri, der samtidig øger væksten i landet.

Besøget startede med en præsentation af Kalundborg Symbioses historie, givet af Per Møller (Centerleder hos Dansk SymbioseCenter), hvor der efterfølgende blev stillet spørgsmål fra delegationen. Derefter var der arrangeret en bustur rundt i industriområdet, for at give deltagerne en idé om nærheden af virksomhederne og den nødvendige infrastruktur det kræver at opretholde en industrisymbiose af denne skala. Busturen endte hos Novozymes, hvor Henning Pedersen (Novozymes) viste delegationen rundt på området, introducerede vigtige processer for symbiosen og sluttede af med en præsentation om Novozymes' part i symbiosen, samt mål for fremtiden.

Som vietnamesisk skik byder, havde viceministeren gaver med til både Per Møller og Henning Pedersen som tak for besøget. Disse samt andre billeder kan ses nedenfor:

X