David Marhauer-Nimb

Projektmedarbejder

Mobile +45 20 21 40 92
David.Marhauer-Nimb@kalundborg.dk

David er vores databasemand og står for at indsamle data fra virksomheder, der har deltaget i det afsluttede projekt Grøn Industrisymbiose (GIS). David sikrer, at der kommer system i de indsamlede data, og han evaluerer og analyserer på data, så vi får et billede af, hvordan de involverede virksomheder arbejder med industrielle symbioser. Databasen er desuden et centralt værktøj til at matche virksomheder med hinanden, da den indeholder informationer om virksomhedernes ressourcebehov samt hvilke restprodukter, der endnu ikke udnyttes.

David har den rette baggrund til opgaven. Han er uddannet ingeniør i bæredygtig energi fra DTU og er også Grøn Omstillingsagent, der er en efteruddannelse støttet af Miljøstyrelsen, som han gennemførte hos Green Network. Den omfatter en bred vifte af emner inden for cirkulær økonomi, industrielle symbioser, CSR, emissionsreduktion, miljøcertificering og -ledelse med mere. Derudover har David en bachelor i fysik, lige som han har læst datalogi og er programmør.

David indgår også i centerets øvrige projektrelaterede opgaver og ikke mindst i vores arbejde med at arrangere konferencer. Her nyder vi godt af, at David i sin tid som forskningsassistent arbejdede med formidling til både børn, unge og voksne.

BESØG DANSK SYMBIOSECENTER

Udfyld besøgsformularen, hvis du vil høre om industrielle symbioser og Kalundborg Symbiosen.