David Marhauer-Nimb

Projektleder

Mobile +45 20 21 40 92
David.Marhauer-Nimb@kalundborg.dk

David er projektleder hos Symbiosecenteret, hvor han i sit arbejde på flere projekter arbejder med cirkulær økonomi, særligt i vand og energi, industrielle symbioser, lav-temperatur og “kold” fjernvarme, samt grøn omstilling og Corporate Social Responsibility (CSR).

David er uddannet ingeniør i bæredygtig energi, men har også en baggrund indenfor databaser og IT. Dette har gavnet os i udviklingen af vores symbiosedatabase, som essentielt set skaber et overblik over de deltagende virksomheders råvarebehov og restprodukter med henblik på at finde symbiosepotentialer.

David har en forkærlighed for kommunikation, og for at udbrede det gode budskab. Han står derfor også for meget af vores kommunikation udadtil, blandt andet opdatering af vores og Kalundborg Symbiosens sociale medier, modtagelse af delegationsbesøg på vegne af Kalundborg Symbiosen samt eksterne oplæg og interviews, både nationalt og internationalt.

I arbejdet med symbioser og grøn omstilling er David særligt optaget af at det gode arbejde, og de historier og erfaringer der følger med, bliver formidlet videre så andre kan få gavn af det arbejde vi udfører.

BESØG DANSK SYMBIOSECENTER

Udfyld besøgsformularen, hvis du vil høre om industrielle symbioser og Kalundborg Symbiosen.

X