Per Møller

Centerleder

Mobile: +45 60 63 24 97
Per.Moller@kalundborg.dk
LinkedIn

“THE ENERGY OF THE MIND IS THE ESSENCE OF LIFE”

Per Møller er vores centerleder. Som uddannet biolog med Ph.d. inden for biokemi forbinder han forskning og nyeste viden med sine mange års erfaringer i at fremme industrielle symbioser. Per har stor erfaring med ledelse af både nationale og internationale projekter og har været projektleder på flere af de store EU-projekter, vi har haft eller været tilknyttet. Per opbyggede og drev algeprojektet E4Water i Kalundborg Symbiosen, hvor procesvand fra industrien blev renset af mikroalger, som samtidig fikserede CO2 og skabte højværdiprodukter som protein, pigmenter og fedtsyrer.

Per er forfatter til en række akademiske artikler og har også en baggrund som virksom-hedsejer og kommerciel forsker og rådgiver.

Per står bag flere patenter og er medgrundlægger af Sustainable Biofuels Network, ligesom han har været en del af Inbiom, et innovationsnetværk for biomasse. I Dansk SymbioseCenter er det derfor Per, der har fokus på at sikre sammenkobling af innovation, forskning og industriel symbiose i virksomheder.

BESØG DANSK SYMBIOSECENTER

Udfyld besøgsformularen, hvis du vil høre om industrielle symbioser og Kalundborg Symbiosen.

X